Victor Taxi Andorra

ELS CANDIDATS DE SDP CONSTATEN QUE SEGUEIX L’INTRUSISME AL SECTOR DEL TAXI

Victor Naudi, Jaume Bartumeu i Joan Marc Miralles s’han reunit avui amb l’Associació de Taxistes d’Andorra.

Aquesta tarda, el cap de llista d’SDP, Víctor Naudi, i el numero 3 a la nacional, Joan Marc Miralles, acompanyats de Jaume Bartumeu, s’han reunit amb una delegació de tres representants de l’Associació de Taxistes d’Andorra (ATA).

Víctor Naudi, Joan Marc Miralles i Jaume Bartumeu han pogut copsar els neguits i escoltar les propostes d’un sector clau en el transport de viatgers tant interior com internacional.

Els representants de l’ATA també han explicat la seva gran preocupació pel poc seguiment, per part del Govern actual, de l’intrusisme que pateix el seu sector, en contrast amb l’acció decidida de lluita contra aquest problema que havia iniciat el govern de Jaume Bartumeu. De fet, d’ençà una interpel·lació parlamentària al Govern que va fer fa dos anys Jaume Bartumeu, l’intrusisme ha continuat agreujant-se, sense que el ministeri d’Economia hagi fet cap actuació per aturar-lo.

D’altra banda l’Associació de Taxistes d’Andorra també ha vist amb preocupació que el departament de transport estigui autoritzant una nova central de taxis sense que disposi del nombre mínim de quinze llicències independents.

Els candidats d’SDP han expressat la ferma voluntat de la formació de reforçar la reglamentació actual per adaptar-la a la situació real dels professionals del taxi i de treballar fermament per tenir una administració del transport de passatgers que sigui recta i eficient.

Finalment, sobre l’intrusisme, Víctor Naudi ha confirmat la voluntat d’SDP de “… dotar de més mitjans els departaments per a la lluita contra l’intrusisme i la competència deslleial amb la finalitat de garantir que l’activitat econòmica es faci amb les mateixes condicions per a tothom.”

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *