Trobada amb el cos de Bombers

Els caps de llista d’Andorra la Vella i d’Escaldes-Engordany de SENTIT COMÚ (SDP + Independents) van mantenir ahir al vespre una trobada amb nombrosos membres del Departament de Bombers.

La trobada es va dur a terme a la Caserna de Santa Coloma entre les 20h i les 22.15h, per poder parlar amb els dos torns de servei.

Els candidats d’Andorra la Vella, Delfí Roca, i d’Escaldes-Engordany, David Pérez, han estat acompanyats per Víctor Naudi, conseller general per SDP, i Jaume Bartumeu, president d’SDP.

Durant la trobada els candidats de SENTIT COMÚ van poder conèixer directament les preocupacions dels bombers pel que fa a la renovació del mobiliari urbà, especialment en el cas d’Andorra la Vella, i la seva incidència negativa, en alguns casos, per la mobilitat dels vehicles del departament, a l’hora de dur a terme tasques de salvament.

Tant Delfí Roca com David Pérez han escoltat els bombers i s’han compromès a consultar el seu departament abans que els comuns endeguin modificacions o renovacions del mobiliari urbà que puguin tenir incidència en la circulació dels vehicles de salvament.

D’altra banda la trobada ha servit per coincidir en la constatació que augmenten les llars del país que es troben en el llindar de la pobresa, la qual cosa és una preocupació de les candidatures de SENTIT COMÚ.

Delfí Roca i David Pérez han recordat així que convé reforçar la solidaritat, la relació de fraternitat, de recíproc sosteniment, que lliga els diversos membres de la col·lectivitat.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *